9η Παγκύπρια Ημερίδα Δημόσιας Υγείας

Aρχική Σελίδα Σύνδεσμος εγγραφής Πρόγραμμα Ομιλητές Προεδρείο

 

Master in Public Health – Information Προηγούμενες Χρονιές Σχετικοί Σύνδεσμοι Επικοινωνία

 

Το Διεθνές Ινστιτούτο Κύπρου για την Περιβαλλοντική και Δημόσια Υγεία του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε την 9η Παγκύπρια Ημερίδα Δημόσιας Υγείας που τελεί υπό την αιγίδα της Υπουργού Υγείας, Δρ. Πόπη Κανάρη.

H φετινή ημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Επιδημιολογίας Πεδίου και του επιστημονικού δικτύου της, στο οποίο το Διεθνές Ινστιτούτο Κύπρου για την Περιβαλλοντική και Δημόσια Υγεία, είναι Μέλος.

H θεματική της φετινής ημερίδας είναι:

 

«Πρόληψη και Υγεία Παιδιών

σε ένα Μεταβαλλόμενο Περιβάλλον»

Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023

09:00 – 16:00

Εγκαταστάσεις ΤΕΠΑΚ

Αμφιθέατρο 1, Κτήριο Τάσσος Παπαδόπουλος,Θέμιδος και Ιφιγενείας γωνία

 

Δηλώστε συμμετοχή

 

Πρωταρχικό μέλημα του Ινστιτούτου είναι η συνέχιση αξιόπιστης παροχής εκπαιδευτικών προγραμμάτων δημόσιας υγείας υψηλής ποιότητας για νέους και υφιστάμενους επαγγελματίες δημόσιας υγείας, και η συλλογή ερευνητικών δεδομένων για την απάντηση κρίσιμων ερωτημάτων δημόσιας υγείας που θέτει η Κυπριακή κοινωνία.

 

Σημειώσεις

  • Η εγγραφή αποτελεί προϋπόθεση παρακολούθησης της ημερίδας, λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων.
  • Η εγγραφή και η παρακολούθηση της ημερίδας είναι δωρεάν.
  • Η Βιολογική Εταιρεία Κύπρου (ΒΕΚ) αποφάσισε να μοριοδοτήσει 5 μόρια Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΣΕΕ) όσους παρακολουθήσουν την ημερίδα.
  • Οι βεβαιώσεις παρακολούθησης δίνονται μέσω της συμπλήρωσης των στοιχείων σας κατά την εγγραφή σας και παρακολουθώντας την ημερίδα. Με την ολοκλήρωση της ημερίδας, θα σας σταλεί ηλεκτρονικό μήνυμα με τη βεβαίωση παρακολούθησης σας.
  • Στοιχεία των περασμένων ημερίδων μπορείτε να βρείτε εδώ: Προηγούμενες Χρονιές